Lupailin pennuista kiinnostuneille kirjoitella tänne, kuinka edetään pentujen syntymän jälkeen.

Ajattelin päivittää tänne pentujen syntymästä suht reaaliajassa, riippuen tietysti miten synnytys menee,että ehtiikö miten päivittää, mutta kaikki saisivat tiedon samasta paikasta yhtä aikaa:) 

Kun pennut ovat syntyneet, noin viikon sisään alan käydä alustavaa varauslistaa läpi ja tarkistella, ovatko kaikki vielä kiinnostuneita pennuista. Yleensä tässä vaiheeessa voi osa jäädä pois erinäisistä syistä( pentu löytynyt muualta, haluttua väriä/sukupuolta ei syntynyt jne.)

Tämän tarkistuksen jälkeen alan pähkäillä pennuille sopivia koteja. Soittelen ja tutustelen tarkemmin kiinnostuneisiin sekä vähitellen siirrytään pitämään yhteyttä mielellään esim. whatsapin kautta,jolloin on helppo lähetellä videoita ja kuvia pennuista.

Kun pennut ovat noin 4-5 viikon ikäisiä, voi pentuja tulla katsomaan. Katsellaan lähempänä vaikuttaako korona tilanne tähän miten. Jos perhe on kauempaa,niin silloin en vaadi käyntiä ennen pennun hakua, vaan silloin soitellaan ja ollaan muutoin enemmän yhteydessä. 

Eläinlääkäri tarkistaa pennut ja laittaa mikrosirut sekä tietysti pennut rekisteröidään, eli pennun mukana saa todistuksen tarkastuksesta sekä rekisteripaperit sekä tietysti kattavan pentupaketin, joka yleensä menee kasvattimammalla aivan överiksi😀 Tässä nyt jotenkin tiivistettynä kuinka edetään.

Muutama sananen vielä mamman voinnista, elikkäs Jade on voinut oikein hyvin, kovin pitkille lenkeille Jade ei ole enää ymmärrettävästi innokas lähtemään. Huomenna olisi tiedossa mamman pesupäivä ja viikon päästä olisi vielä pesu ja trimmi ennen synnytystä,joten toivotaan että sinne asti pysyisi vielä yhtenä kappaleena.Vuorokausia on nyt 51, eli ensi viikko on ainut kokonainen viikko ennen pupseja🤩

Uusimmat kommentit